Els centres comercials i les gran botigues podran obrir a partir de dilluns

Categories General

Es prorroguen fins al 7 de març la resta de mesures per aturar la propagació de la Covid-19.

Les mesures actuals per frenar la propagació de la Covid-19 es mantindran fins al 7 de març, però amb petits ajustos que entraran en vigor a partir de dilluns 1 de març.

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats podran obrir de dilluns a divendres a partir de l’1 de març:

  • Els centres comercials amb un aforament limitat del 30%.
  • Els establiments de més de 400 m2hauran de delimitar la superfície d’atenció al públic als 400 metres quadrats i mantenir el 30% d’aforament respecte aquests 400m2.
  • La restauració dels centres comercials seguirà tancada.

D’aquesta manera, entre setmana podran obrir tots els comerços però el cap de setmana només ho podran fer els comerços considerats essencials.

Altres mesures: esport i educació

  • En l’àmbit de l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%.
  • En l’àmbit de l’educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació amb el mateix grup bombolla.

S’ha decidit prendre aquestes mesures atès que la situació avui és estable, però l’ocupació a les UCI, per sobre dels 500 pacients, continua sent alta. En cas de repunt de casos, podrien arribar a xifres molt elevades.

Trobareu més informació aquí.

L’entrada Els centres comercials i les gran botigues podran obrir a partir de dilluns ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-centres-comercials-i-les-gran-botigues-podran-obrir-a-partir-de-dilluns/