El CTC disposa d’un espai propi i d’un equip de persones preparat per a oferir als veïns suport i ajuda per a fer tràmits telemàtics

Categories General

Les persones que vulguin fer ús d’aquest servei cal que demanin cita trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa recorda a tots els veïns que ofereix un servei a totes aquelles persones que hagin de formalitzar tràmits telemàtics amb l’Ajuntament o amb altres administracions i no tinguin els mitjans necessaris per a fer-ho o requereixin suport i assessorament en el procés.

Aquest servei es presta a través d’un espai propi al CTC i per a fer-ne ús cal demanar cita trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

En aquest sentit, cada cop són més els tràmits que només es poden fer per internet. Una tendència que, a més, s’ha accentuat amb la pandèmia de Covid-19. I és que són moltes les persones que no disposen dels dispositius, ni de les connexions necessàries, ni dels coneixements específics per a poder realitzar aquestes gestions telemàtiques que des del passat mes de març de 2020 moltes administracions estan activant.

Per tot plegat el CTC ajuda a tots els veïns que en requereixin a fer tràmits telemàtics com demanar l’alta a La Meva Salut, sol·licitar ajuts i subvencions, donar-se d’alta com a demandant d’ocupació, fer una instància genèrica, o fer tràmits amb la Seguretat Social, el SEP o el SOC, entre d’altres.

L’entrada El CTC disposa d’un espai propi i d’un equip de persones preparat per a oferir als veïns suport i ajuda per a fer tràmits telemàtics ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-disposa-dun-espai-propi-i-dun-equip-de-persones-preparat-per-a-oferir-als-veins-suport-i-ajuda-per-a-fer-tramits-telematics/