Els Casals d’Estiu ja us esperen!

Categories General

Del 27 de juny al 29 de juliol a les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure s’organitzaran casals d’estiu per a infants entre P3 i sisè de primària. Les inscripcions es podran fer del 23 de maig al 10 de juny per via telemàtica a través d’aquest enllaç.

Els infants del municipi podran tornar a gaudir enguany d’una nova edició dels Casals d’Estiu organitzats per l’Ajuntament de Masquefa, que impulsarà un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances estivals.

Els Casals d’Estiu se celebraran del 27 de juny al 29 de juliol i van dirigits als infants des de P3 fins a sisè de primària. Tota la informació sobre els Casals d’Estiu 2022 es pot consultar en aquest enllaç.

Les inscripcions es podran fer del 23 de maig al 10 de juny per via telemàtica a través d’aquest enllaç. Finalitzat aquest termini, no s’acceptaran noves inscripcions.  L’Ajuntament oferirà un servei de suport per a realitzar el tràmit en línia. Així, aquelles famílies que necessitin acompanyament per a fer la inscripció poden sol·licitar el suport enviant un correu electrònic a casalestiu@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30 (a l’àrea d’Educació).

Reunions informatives

Abans de l’inici del període d’inscripció, dimarts 17 de maig es farà una reunió informativa telemàtica oberta a totes les famílies interessades per a resoldre dubtes generals. En el cas del casal de Vinyes Verdes la sessió es farà de 17.30 a 18.30 en aquest enllaç; i en el cas del casal de Font del Roure la sessió es farà de 19 a 20 h en aquest enllaç.

Ja el mes de juny, abans de l’inici dels casals, es farà una reunió informativa presencial amb totes les famílies inscrites, amb informació concreta del funcionament i organització tant dels grups d’edat, com de les activitats que es realitzaran. Serà el 14 de juny, de 17.30 a 18.30 h, en el cas del casal de Vinyes Verdes; i el 15 de juny, de 17 a 18 h (de P3 a P5) i de 18.30 a 19.30 h (1r a 6è), en el cas del casal de Font del Roure.

 

L’entrada Els Casals d’Estiu ja us esperen! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-casals-destiu-ja-us-esperen/