Afectacions en el trànsit pels actes de commemoració de la Festa Major Petita de Sant Isidre

Categories General

L’Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració veïnal.

Amb motiu de la celebració dels diferents actes i activitats que es realitzaran durant els dies 13, 14 i 15 de maig per la Festa Major Petita de Sant Isidre, l’Ajuntament de Masquefa informa els veïns que diversos carrers de la vila patiran algunes afectacions en el trànsit i estacionament:

Divendres 13 de maig

  • Es prohibirà la circulació i l’estacionament a partir de les 08 h al carrer Escoles i carrer Pau Bruna fins la finalització de la Festa Major Petita.
  • Es prohibirà la circulació a partir de les 20 h i l’estacionament a partir de les 18 h al carrer Sant Antoni (des del carrer Xic de l’Anyé fins al carrer Major) i al carrer Major (des del carrer Xic de l’Anyé fins al carrer Bonavista).

Dissabte 14 de maig

  • Es prohibirà l’estacionament a partir de les 13 h fins la finalització de la Festa Major Petita al carrer Bonavista, carrer Sant Antoni (des del carrer Xic de l’Anyé fins al carrer Major), carrer Crehueta, carrer Sant Pere i carrer Major (fins al carrer Bonavista).
  • Es prohibirà l’estacionament a partir de les 13 h fins finalització dels actes de dissabte al carrer Santa Clara (des del carrer. La Fàbrica fins al carrer Crehueta), carrer Xic de l’Anyé (des del carrer Major fins al carrer Doctor Jover) i carrer Doctor Jover.
  • Es prohibirà la circulació a partir del dissabte 14 de maig a les 17 als carrers Major, Sant Pere i Crehueta fins la finalització de la Festa Major Petita.
  • Durant aquests talls en la circulació el carrer Bonavista es desdoblarà per absorbir el trànsit d’entrada i sortida de Masquefa per la zona de Can Massana.

 

L’entrada Afectacions en el trànsit pels actes de commemoració de la Festa Major Petita de Sant Isidre ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/afectacions-en-el-transit-pels-actes-de-commemoracio-de-la-festa-major-petita-de-sant-isidre/