Els alumnes de l’Institut de Masquefa col·laboren per a fer arribar la màgia del Nadal als més petits

Categories General

L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els joves del centre que han col·laborat en la iniciativa.

El Nadal fa aflorar el bo i millor de les persones i també el sentiment de germanor i solidaritat. I això es tradueix per aquestes dates tan assenyalades en accions com les que han impulsat recentment els alumnes de l’Institut de Masquefa.

I és que els joves de primer, segon i tercer d’ESO d’aquest centre educatiu masquefí van dur a terme al llarg de la setmana passada l’empaquetat i organització de la distribució dels sobres que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van enviar per als infants del municipi. Els alumnes, doncs, van col·laborar amb Melcior, Gaspar i Baltasar per a fer realitat els desigs dels més menuts.

Aquestes estudiants van rebre l’encàrrec directament dels Reis Mags i el van realitzar de forma ràpida i col·laborativa per a fer arribar aquests sobres als infants de totes les escoles de Masquefa. A més, també van entregar alguns sobres a l’Ajuntament per aquells infants que estudien fora del nostre municipi.

L’entrada Els alumnes de l’Institut de Masquefa col·laboren per a fer arribar la màgia del Nadal als més petits ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-alumnes-de-linstitut-de-masquefa-collaboren-per-a-fer-arribar-la-magia-del-nadal-als-mes-petits/