Els alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles Vinyes Verdes, Font del Roure i El Turó gaudiran aquest curs d’una activitat de piscina

Categories General

L’objectiu de l’Ajuntament és que a partir d’ara aquesta proposta es pugui dur a terme anualment entre els alumnes de 1r i 2n de primària.

El nou curs escolar 2022-2023 a Masquefa ha arrencat amb una novetat molt destacada que implica als alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles Vinyes Verdes, Font del Roure i El Turó. I és que aquests estudiants podran gaudir al llarg d’aquest curs d’una nova activitat de piscina.

La proposta està impulsada per les regidories d’Esports i Educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració del CEM Masquefa i dels centres educatius, i té com a objectiu promoure que els infants aprenguin a nedar. L’activitat, a més, també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d’una subvenció per ajudar al finançament del projecte i fent possible que aquesta activitat sigui gratuïta pels alumnes.

Els centres educatius han adaptat l’horari en aquests cursos, fent que les hores d’educació física d’un trimestre es puguin destinar a fer un curset de natació al CEM. Així, l’Escola El Turó fa el curset durant el primer trimestre de curs, d’octubre a desembre; l’Escola Vinyes Verdes, de gener a març; i l’Escola Font del Roure, de febrer a maig.

L’entrada Els alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles Vinyes Verdes, Font del Roure i El Turó gaudiran aquest curs d’una activitat de piscina ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-alumnes-de-1r-i-2n-de-primaria-de-les-escoles-vinyes-verdes-font-del-roure-i-el-turo-gaudiran-aquest-curs-duna-activitat-de-piscina/