El Servei d’Ocupació de Masquefa ofereix assessorament per videotrucada

Categories General

Atès el període excepcional de confinament per evitar la propagació de la Covid-19, aquest servei municipal s’ofereix de manera telemàtica.

Amb l’objectiu d’atendre les necessitats i demandes de la població en l’àmbit laboral, el Servei d’Ocupació de Masquefa posa en marxa un nou servei online per assessorar i resoldre consultes. Malgrat no poder fer atenció presencial al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, es proposa fer videotrucades a través de diverses plataformes TIC, com poden ser Skype, Zoom, Google Meet o Jitsi, entre d’altres.

Aquest servei s’adreça tant a persones que ja estan inscrites al servei local d’ocupació per fer consultes com també a persones noves que volen inscriure’s. Per poder fer ús d’aquest assessorament, l’Ajuntament informa que cal concertar dia i hora prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net. A més, el consistori recorda que la via del correu electrònic resta oberta per a consultes curtes.

Mentrestant, el recurs d’informació, assessorament i orientació per videotrucada també s’ofereix als veïns mitjançant la tècnica d’Empresa de l’Ajuntament.

Què és el Servei d’Ocupació de Masquefa?

El Servei d’Ocupació de Masquefa -que col·labora activament amb la Diputació de Barcelona i amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya- és un recurs municipal gratuït a disposició dels veïns que vulguin informació, assessorament i orientació per tal d’enfrontar amb èxit la recerca de feina i a disposició de les empreses de la zona per a la gestió de les seves ofertes de feina.

L’entrada El Servei d’Ocupació de Masquefa ofereix assessorament per videotrucada ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-servei-docupacio-de-masquefa-ofereix-assessorament-per-videotrucada/