El CTC de Masquefa, com a punt de suport de la UOC, informa del període d’inscripcions de graus i màsters universitaris

Categories General

En temps de confinament per evitar la propagació de la Covid-19, l’espai municipal remarca que la formació online pot esdevenir una oportunitat per millorar la capacitació professional, la recerca de feina o aprofundir en l’aprenentatge de qualsevol àmbit.

Tot i la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i les mesures de confinament decretades pels governs català i espanyol per frenar la seva propagació, des del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa es recorda als veïns la importància de formar-se i continuar avançant en l’àmbit personal, educatiu i professional.

En circumstàncies normals, el CTC de Masquefa esdevé un punt de suport de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), oferint serveis als seus estudiants, com connexió gratuïta a Internet i la tramitació del retorn dels llibres de préstec. A més, habitualment s’organitzen xerrades informatives en dates pròximes al període d’inscripcions.

Per tot plegat, l’espai municipal informa que la UOC ja ha obert el període d’inscripcions:

 

Titulacions oficials (Graus i màsters universitaris)

Accés /matrícula: del 15 d’abril a l’1 de juliol

Inici docència: Graus 16 de setembre / Màsters Universitaris: 16 o 21 d’octubre

 

Titulacions no oficials (Màsters propis, postgraus i especialitzacions).

Matrícula: Del 27 de maig fins al 16 de juliol

Inici docència: el 16 de setembre o 21 d’octubre

 

Assignatures per cursar lliurement, Idiomes 

Matrícula: del 29 d’abril al 16 de juliol

Inici docència: el 16 de setembre

 

Seminaris

Matrícula: del 29 d’abril al 16 de juny

Inici del curs: 17 de juny

 

Per a més informació, conèixer l’oferta formativa i descomptes per matrícula anticipada, cal que les persones interessades consultin aquest espai web.

L’entrada El CTC de Masquefa, com a punt de suport de la UOC, informa del període d’inscripcions de graus i màsters universitaris ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-de-masquefa-com-a-punt-de-suport-de-la-uoc-informa-del-periode-dinscripcions-de-graus-i-masters-universitaris/