El Departament de Salut confirma els dos primers casos de coronavirus en veïns de Masquefa

Categories General

L’Ajuntament no descarta l’existència de més contagis al municipi i recorda que cal extremar les precaucions, seguir les recomanacions oficials i complir amb les mesures de confinament.

El Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha traslladat a l’Ajuntament de Masquefa els resultats de les proves de laboratori dutes a terme al llarg d’aquesta setmana en veïns de Masquefa que presentaven simptomatologia de covid-19; i que confirmen l’existència dels dos primers casos positius de coronavirus en persones de la vila. En aquest sentit, ja s’han pres totes les mesures i protocols establerts, i els afectats es troben ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, fa una crida a mantenir la calma i la serenor i avança que “el fet que tinguem fins al moment dos casos confirmats pel laboratori no vol dir en cap cas que siguin els dos únics contagis que hi pugui haver a Masquefa”. Per tot plegat, el batlle masquefí recalca que “per aturar la propagació del virus és imprescindible quedar-se a casa, complir amb les restriccions de mobilitat i seguir totes les recomanacions que es traslladen des de l’Ajuntament i des dels organismes oficials”.

Finalment, es recorda a la població que per a qualsevol necessitat o notificació de casos que requereixin la intervenció municipal, us podeu adreçar a l’Ajuntament de Masquefa trucant al 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a oav@masquefa.net. Des dels Serveis Socials i d’Emergències (Brigada Municipal, Policia Local -93 772 60 25- i Protecció Civil -67 006 07 18-) es duu a terme un seguiment continuat i s’atenen totes les necessitats dels veïns més vulnerables.

L’entrada El Departament de Salut confirma els dos primers casos de coronavirus en veïns de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-departament-de-salut-confirma-els-dos-primers-casos-de-coronavirus-en-veins-de-masquefa/