Comunicat de l’Ajuntament en relació als primers casos de coronavirus detectats al municipi

Categories General

El consistori recorda que cal extremar les precaucions, seguir les recomanacions oficials, complir amb les mesures de prevenció, només sortir al carrer quan sigui imprescindible, i no difondre informacions no contrastades.

El Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat dels dos primers casos positius de coronavirus que afecten a veïns de Masquefa. En aquest sentit, ja s’han pres totes les mesures i protocols establerts, i les persones afectades es troben ingressades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament està en contacte permanent i amatent a l’actualització de la informació i de les dades facilitades pel Departament de Salut i vol reiterar als veïns la necessitat de mantenir la calma i la serenor; i, sobretot, seguir les recomanacions oficials i les restriccions de mobilitat establertes pels governs català i espanyol per tal d’evitar la propagació del coronavirus.

Finalment, es recorda a la població que per a qualsevol necessitat o notificació de casos que requereixin la intervenció municipal, us podeu adreçar a l’Ajuntament de Masquefa trucant al 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a oav@masquefa.net. Des dels Serveis Socials i d’Emergències (Brigada Municipal, Policia Local -93 772 60 25- i Protecció Civil -67 006 07 18-) es duu a terme un seguiment continuat i s’atenen totes les necessitats dels veïns més vulnerables.

 

L’entrada Comunicat de l’Ajuntament en relació als primers casos de coronavirus detectats al municipi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/comunicat-de-lajuntament-en-relacio-als-primers-casos-de-coronavirus-detectats-al-municipi/