El CTC renova les seves instal·lacions per oferir un servei millor

Categories General

Nova recepció al CTC

Amb aquests canvis, l’equipament municipal es posiciona com un referent en l’àmbit de la tecnologia i els serveis empresarials i busca atraure noves empreses al viver. 

El Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa ha transformat el seu espai per millorar els seus serveis. Les modificacions reforcen la seva vocació de ser un ‘hub’ d’innovació i suport empresarial per la comunitat local. 

Un dels canvis més rellevants és la reubicació de la recepció, ara situada estratègicament davant de la porta principal. Aquesta modificació busca facilitar l’accés dels visitants, optimitzant l’intercanvi d’informació i millorant l’experiència general dels usuaris.

També s’han incorporat taquilles per al servei de paqueteria, una iniciativa que respon a les necessitats logístiques dels usuaris del viver d’empreses situat al CTC. Aquesta nova incorporació agilitza la recepció i el lliurament de paquets, afavorint la gestió eficient dels recursos.

Amb l’objectiu de crear un espai més funcional i adaptat a les demandes actuals, s’ha realitzat un canvi de mobiliari a la zona de connexió a Internet, oferint als usuaris un entorn més confortable per al seu treball diari. També s’ha creat una nova àrea tècnica que permet el treball en equip dels tècnics especialistes en treball i desenvolupament empresarial.

Una nova oportunitat per les empreses masquefines

Acompanyant aquests canvis, s’ha produït una renovació de la imatge corporativa de l’espai de viver, donant-li una nova estètica que reflecteix els valors d’innovació i futur. Aquesta actualització contribueix a posicionar el CTC com a referent en l’àmbit de la tecnologia i els serveis empresarials.

Aquest conjunt de millores, que destaquen l’atenció al client, la innovació i l’adaptació a les necessitats actuals, no només suposa un avenç significatiu per al CTC, sinó que també crea una oportunitat per afegir un nou despatx, que ja està disponible per a empreses que desitgin instal·lar-se al viver.

El Viver dEmpreses del CTC és un espai adreçat a acollir persones emprenedores, empreses de nova creació, autònoms sense seu social i empreses del municipi que vulguin rebre assessorament tècnic o disposar despais. Lobjectiu és afavorir el creixement i desenvolupament del teixit empresarial al municipi. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a ladreça ctc@masquefa.net.

L’entrada El CTC renova les seves instal·lacions per oferir un servei millor ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-renova-les-seves-installacions-per-oferir-un-servei-millor/