El CTC de Masquefa s’adapta per oferir formació totalment online

Categories General

Atès el període de confinament per evitar la propagació de la Covid-19, l’espai municipal treballa per proporcionar una programació formativa íntegrament en versió digital.

Davant la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i sent conscients que la formació online pot esdevenir una oportunitat per als veïns per millorar la seva capacitació professional, la recerca de feina o aprofundir en l’aprenentatge de qualsevol àmbit, el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa es prepara per esdevenir properament un centre que ofereixi formació íntegrament a través de les eines TIC. I ho farà, a més, amb propostes adaptades a totes les persones en funció del seu domini de les noves tecnologies.

Fins a l’aparició del coronavirus, la formació al CTC de Masquefa es duia a terme majoritàriament de manera presencial, però també comptava amb un 10% en versió online. Un bagatge previ que, d’entrada, ha servit per orientar tot el personal de l’espai municipal cap a l’ensenyament-aprenentatge a través de les múltiples i variades eines educatives i pedagògiques que ofereix la xarxa. Així doncs, tots els treballadors s’estan formant per poder continuar oferint propostes TIC, d’emprenedoria i d’ocupació, tal com s’ha realitzat sempre.

El CTC de Masquefa farà pública la nova oferta formativa online a partir de juny i l’anirà ampliant i completant mes a mes. També s’han incorporat nous apartats al web de l’Ajuntament en què es poden trobar petites píndoles formatives amb informació per trobar ofertes de feina, saber com funcionen els ERTO, els tràmits amb el SEPE o conèixer quines són les tècniques que utilitzen els ciberdelinqüents, entre d’altres. Es poden consultar els següents enllaços:

L’Ajuntament recorda que, sense oblidar que cal seguir una vida activa i saludable, evitant l’abús de les tecnologies digitals, les TIC esdevenen una eina de millora, de progrés, que canvia contínuament per adaptar-se. Per a més informació sobre com gestionar l’ús de dispositius durant el confinament, podeu consultar aquestes recomanacions del Departament de Salut.

 

L’entrada El CTC de Masquefa s’adapta per oferir formació totalment online ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-de-masquefa-sadapta-per-oferir-formacio-totalment-online/