El CRARC de Masquefa rep el distintiu de Punt d’Informació Turística (PIT) de la comarca de l’Anoia

Categories General

El Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils ha rebut l’acreditació en un acte celebrat a Igualada on el Consell Comarcal ha volgut posar en valor el compromís dels agents turístics amb el territori.

El director tècnic del CRARC, Joaquim Soler, ha recollit l’acreditació PIT de mans del conseller de Turisme del Consell Comarcal, Daniel Gutiérrez. El distintiu reconeix l’esforç de formació i coneixement de la comarca realitzat durant l’any 2021. D’aquesta manera, el CRARC forma part de la xarxa de 31 establiments especialitzats en informació turística de l’Anoia.

El programa PIT, impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat a l’Anoia pel Consell Comarcal, té com a objectiu dotar a equipaments turístics d’informació i coneixements dels atractius i l’oferta turística del territori. D’aquesta manera, el CRARC podrà oferir informació turística de Masquefa i de tota la comarca.

Dels 31 agents que compta actualment el programa a l’Anoia, 8 són de nova adhesió i 23 han renovat aquest distintiu que els reconeix com agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat. Són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

Al llarg d’aquest 2021 les empreses acreditades com a Punts d’Informació Turística han participat en diferents sessions de formació i han realitzat diverses visites de coneixement al territori, sessions de treball entre agents, i se’ls ha lliurat material que recull els principals atractius i serveis turístics de la comarca.

L’acte d’entrega de certificats es va fer el passat 15 de desembre a l’Arxiu Comarcal d’Igualada, on es va explicar les actuacions realitzades i futures i se’ls va donar material informatiu. El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez i representant de la Diputació de Barcelona van fer el lliurament dels distintius.

 

L’entrada El CRARC de Masquefa rep el distintiu de Punt d’Informació Turística (PIT) de la comarca de l’Anoia ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-crarc-de-masquefa-rep-el-distintiu-de-punt-dinformacio-turistica-pit-de-la-comarca-de-lanoia/