El Cementiri Municipal amplia els seus horaris durant la festivitat de Tots Sants

Categories General

Dilluns 1 de novembre se celebrarà la tradicional ofrena floral al cementiri a càrrec de representants del consistori. L’acte també inclourà la lectura d’una poema sobre la Guerra Civil.

Amb motiu de la festa de Tots Sants, l’Ajuntament de Masquefa ampliarà l’horari d’obertura del Cementiri Municipal. Amb l’objectiu que els masquefins puguin homenatjar els seus difunts amb la màxima tranquil·litat i comoditat possible, el consistori mantindrà obert l’equipament des de les 08.15 fins a les 18 h, de forma ininterrompuda, del 28 d’octubre a l’1 de novembre.

D’altra banda, dilluns 1 de novembre, diada de Tots Sants, es durà a terme la tradicional ofrena floral al cementiri a càrrec de representants de l’Ajuntament. L’acte tindrà lloc a les 11 h i  inclou la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la Guerra Civil.

Es demana als visitants que respectin les mesures Covid-19 vigents determinades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’entrada El Cementiri Municipal amplia els seus horaris durant la festivitat de Tots Sants ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-cementiri-municipal-amplia-els-seus-horaris-durant-la-festivitat-de-tots-sants-2/