Del 17 al 21 d’abril es durà a terme una intervenció de manteniment a Can Mata que podria produir molèsties d’olors

Categories General

L’Ajuntament de Masquefa recorda a la població que té a la seva disposició l’aplicació NasApp per a informar de les incidències relacionades amb les pudors provinents de l’abocador i l’Ecoparc4

L’Ecoparc de Can Mata ha comunicat a l’Ajuntament de Masquefa que entre el 17 i el 21 d’abril hi ha prevista una aturada en el sistema de tractament d’aires per a realitzar un seguit d’intervencions de millora en el mateix.

L’esmentada aturada tindrà la durada estrictament necessària que requereixin les actuacions. Així, el sistema de ventilació serà restablert tan bon punt sigui possible. Tanmateix, es prendran les mesures pertinents per a reduir al màxim l’afectació que en pugui derivar.

Finalment, l’Ajuntament de Masquefa recorda a la població que té a la seva disposició la nova aplicació NasApp per a informar de les incidències relacionades amb les pudors provinents de l’abocador i l’Ecoparc4. L’objectiu és unificar totes les notificacions en un sol canal de comunicació, prendre mesures correctores per minimitzar els episodis de mala olor i, en última instància, comptar amb registres que permetin imposar sancions econòmiques.

L’entrada Del 17 al 21 d’abril es durà a terme una intervenció de manteniment a Can Mata que podria produir molèsties d’olors ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/del-17-al-21-dabril-es-dura-a-terme-una-intervencio-de-manteniment-a-can-mata-que-podria-produir-molesties-dolors/