Comencen les obres de pacificació del carrer Major entre el carrer Xic de l’Anyé i la plaça de la Vila

Categories General

Dimarts 5 de setembre hi haurà una reunió amb el veïnat, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El pròxim dilluns 4 de setembre s’iniciaran els treballs de remodelació del carrer Major. Concretament, s’intervindrà per pacificar el trànsit de vehicles en aquesta via. Concretament, s’actuarà entre el carrer Xic de l’Anyé i la plaça de la Vila. Així, aquest tram restarà tallat. S’habilitarà pas alternatiu en sentit Piera al carrer de Sant Antoni i properament pel carrer Bonavista.

Per informar al veïnat de tot plegat i resoldre els dubtes que calguin, s’ha convocat una reunió oberta el pròxim 5 de setembre, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. També, les persones que vulguin estar al dia del desenvolupament de les obres poden donar-se d’alta al canal de difusió via WhatsApp de l’Ajuntament, enviant la paraula “ALTA” al 678 001 611.

L’Ajuntament prega comprensió i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar. Per qualsevol dubte es pot contactar amb el consistori trucant al 93 772 50 30, o per correu electrònic a masquefa@masquefa.cat.

L’entrada Comencen les obres de pacificació del carrer Major entre el carrer Xic de l’Anyé i la plaça de la Vila ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/comencen-les-obres-de-pacificacio-del-carrer-major-entre-el-carrer-xic-de-lanye-i-la-placa-de-la-vila/