Comença la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar

Categories General

L’equipament obrirà portes del 27 de juny al 30 d’agost amb una normativa d’ús específica per a prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19.

El 27 de juny començarà la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar. Enguany l’equipament obrirà les seves portes fins al 30 d’agost i ho farà amb diferents mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

La piscina tindrà una capacitat de 105 persones per torn, que podrà variar segons determinin les autoritats sanitàries competents. En tot moment caldrà mantenir les distàncies de seguretat i no es podran fer servir ni els vestidors col·lectius ni les dutxes, però si els lavabos. Finalment, no es podrà deixar material per a la pràctica de natació.

Aquestes normatives se sumen al reglament vigent de la piscina d’estiu i podran ser modificades segons determinin les autoritats sanitàries. A més, arreu de l’equipament s’habilitaran cartells amb informació sobre les mesures preventives del Covid-19 i sobre les actuacions de neteja i desinfecció que es faran diàriament a la instal·lació.

Compra d’entrades

La piscina de l’Alzinar obrirà en torn de matí (d’11 h a 15 h) i en torn de tarda (de 15.45 h a 19.45 h). Les entrades s’hauran d’adquirir de forma anticipada a partir del 25 de juny al web www.cemmasquefa.cat, i es podran tenir un màxim de tres reserves en curs per persona. A més, no es podrà reservar matí i tarda d’un mateix dia. Aquells col·lectius que no puguin adquirir l’entrada telemàticament, podran fer-ho trucant al telèfon 93 135 14 08.

S’haurà d’ensenyar el DNI per accedir a la instal·lació i no es faran devolucions a causa de condicions meteorològiques desfavorables. El preu de les diferents entrades es pot consultar a través del següent enllaç.

 

L’entrada Comença la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/comenca-la-temporada-destiu-a-la-piscina-de-lalzinar/