Celebrades les sessions informatives sobre rehabilitació energètica

Categories General

L’Oficina de Transició Energètica de Masquefa (OTEM) ha realitzat un total de quatre sessions informatives al barri Nord, Font de la Malesa, nucli antic de Masquefa i nucli antic de La Beguda.

Durant les darreres setmanes s’han realitzat trobades obertes amb els veïns per tal d’apropar les ajudes en rehabilitació energètica tant de la línia 1 de rehabilitació energètica a nivell de barris provinents del fons Next Generation, com de la resta d’ajudes i bonificacions impulsades per l’Ajuntament de Masquefa, la Generalitat de Catalunya o l’Estat espanyol.

En aquestes trobades -a les que han assistit 80 persones, aproximadament- s’ha explicat què és la rehabilitació energètica i com obtenir els juts existents. Els participants també han pogut resoldre els seus dubtes adreçant-se als tècnics de l’OTEM i de Serveis Territorials.

L’Ajuntament de Masquefa us convida a contactar amb l’OTEM i a demanar cita per tal de resoldre els vostres dubtes. L’oficina acompanya, orienta i assessora a totes les persones i empreses que vulguin desenvolupar projectes de transició energètica a les seves llars o instal·lacions. Podeu demanar cita entrant al web de l’OTEM (www.masquefa.cat/otem) i omplint el formulari de contacte.

La presentació exposada a les sessions informatives també la podeu trobar en format PDF al web de l’OTEM.

 

 

 

L’entrada Celebrades les sessions informatives sobre rehabilitació energètica ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/celebrades-les-sessions-informatives-sobre-rehabilitacio-energetica/