Atenció! A causa de l’onada de calor la venda d’entrades per a la Masquefa en Blanc s’avança una hora: es vendran dissabte 16 de juliol a partir de les 09 h

Categories General

Les entrades es podran adquirir a la plaça de la Biblioteca i a un preu de 6€.

L’Ajuntament de Masquefa informa que la venda d’entrades per a la festa Masquefa en Blanc 2022 s’avança una hora sobre l’horari previst amb l’objectiu de mitigar entre els veïns els efectes de l’onada de calor. En aquest sentit, les entrades es posaran a la venda demà dissabte 16 de juliol a partir de les 09 h a la plaça de la Biblioteca i fins a exhaurir el nombre d’entrades anticipades. I a les 22.30 h també es podran adquirir en el mateix punt fins a exhaurir les entrades.

El preu de cada entrada és de 6€ (els menors de 6 anys tenen accés gratuït) i inclou un got i un kit de festa. Cada persona, a més, només podrà comprar un màxim de 10 entrades.

La festa tindrà lloc dissabte 16 de juliol de 23 h (hora d’obertura de les portes) fins a les 06 h al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo i l’esdeveniment és obert a totes les edats.

Què cal tenir en compte en el cas dels menors de 16 anys?

Els menors de 16 anys hauran d’entrar a la festa amb una autorització del pare, mare o tutor legal i hauran d’anar acompanyats d’un adult mentre estiguin a l’esdeveniment:

  • Acompanyats del seu pare, mare o tutor legal:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte.
  • Ensenyar DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.
  • Els pares poden autoritzar a un adult (+18 anys) com a acompanyant del menor:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte. Ha d’anar signada pel pare, mare o tutor legal i per l’adult acompanyant (màxim 5 menors per acompanyant).
  • Cal portar fotocopia del DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI o equivalent de l’adult acompanyant del menor.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.

En cap cas podrà accedir un menor de 16 anys sense acompanyant i sense full d’autorització d’accés. Es recomana que porteu el document ja omplert de casa. En aquest enllaç podeu consultar tota la normativa referent als menors de 16 anys per a la Masquefa en Blanc.

Visita el perfil d’Instagram i el web de Masquefa en Blanc

Mentrestant, des de l’organització es recorda que la festa Masquefa en Blanc disposa d’un perfil a la xarxa social Instagram (@masquefaenblanc) i d’un espai web (www.masquefa.cat/masquefaenblanc) des d’on s’ofereix tota la informació i detalls de l’esdeveniment.

 

L’entrada Atenció! A causa de l’onada de calor la venda d’entrades per a la Masquefa en Blanc s’avança una hora: es vendran dissabte 16 de juliol a partir de les 09 h ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/atencio-a-causa-de-lonada-de-calor-la-venda-dentrades-per-a-la-masquefa-en-blanc-savanca-una-hora-es-vendran-dissabte-16-de-juliol-a-partir-de-les-09-h/