Arriba una Festa del Roser molt especial, la del centenari de la Societat Recreativa Unió Begudenca

Categories General

El 7 i 8 de maig La Beguda Alta i Baixa es vestirà de gala per commemorar una de les seves celebracions més arrelades.  

La Beguda Alta i Baixa ja escalfa motors per celebrar la Festa del Roser, una de les festivitats més esperades de tot l’any i una tradició ja plenament arrelada entre els veïns.

Enguany la celebració tindrà lloc el 7 i 8 de maig i ho farà amb una edició molt especial. I és que enguany la Societat Recreativa Unió Begudenca, l’entitat organitzadora d’aquesta festivitat, commemora el seu centenari.

Dissabte 7 de maig

La Festa del Roser 2022 començarà a les 18 h amb l’activitat infantil “La volta al món en uns quants contes”, un espectacle mòbil on l’escenari anirà canviant, començant per la plaça de l’Església i finalitzant a l’envelat.

A les 19.30 h es farà la inauguració del centenari de la Societat Recreativa Unió Begudenca. I tot seguit es podrà gaudir d’una exposició de fotografies i d’un sopar popular. En aquest sentit, els tiquets per al sopar (10€ per a socis i 13€ per a no socis) es poden adquirir al cafè de l’envelat a partir del 22 d’abril i fins al 3 de maig. El menú consistirà en un còctel de gambes, estofat amb bolets i gelat.

Diumenge 8 de maig

I ja l’endemà, diumenge 8 de maig, a les 11.30 h es farà una cercavila de gegants que començarà a la plaça de l’Església i finalitzarà a l’envelat. Hi participaran les colles geganteres de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i La Beguda.

I a les 12.30 h la Festa del Roser finalitzarà amb un concert-vermut a l’envelat, amb l’actuació del duet La Catalana.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar de la festivitat i a gaudir de les diferents propostes que arriben de la mà la Societat Recreativa Unió Begudenca.

L’entrada Arriba una Festa del Roser molt especial, la del centenari de la Societat Recreativa Unió Begudenca ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/arriba-una-festa-del-roser-molt-especial-la-del-centenari-de-la-societat-recreativa-unio-begudenca/