Aquest Nadal apunta’t al “Temps de Joc”

Categories General

Es tracta d’una iniciativa destinada a oferir a les famílies amb infants de P3 a sisè de primària un espai d’activitats puntuals durant els dies laborables de les vacances escolars de Nadal.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Masquefa, a través del programa “Temps per cures” que impulsa la Direcció General Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs del Departament d’Igualtat i Feminismes, organitza aquest Nadal un nou servei adreçat a les famílies del municipi amb infants des de P3 fins a sisè de primària.

Es tracta del “Temps de Joc”, un servei que dona temps a mares i pares, i ofereix als infants una programació d’activitats temàtiques que afavoriran la imaginació, la creació i l’experimentació, el joc col·laboratiu i la diversió. “Temps de Joc” no és un casal, és un servei diari puntual durant les vacances escolars de Nadal.

Les propostes es duran a terme els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i del 2 al 5 de gener a les instal·lacions de l’Escola El Turó. El servei està pensat perquè de 10 a 13 h els infants puguin gaudir de l’activitat programada segons el dia triat, i comparteixin una estona de joc amb altres infants.

El servei és d’accés universal, obert a tots els nens i nenes, i el preu és de 2€/activitat/infant. Cada activitat (dia) té un nombre màxim de 30 places i per a participar-hi cal fer inscripció amb una antelació mínima de 48 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç i tota la informació sobre aquest projecte es pot consultar aquí.

 

L’entrada Aquest Nadal apunta’t al “Temps de Joc” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/aquest-nadal-apuntat-al-temps-de-joc/