Aquest 10 de desembre veniu a gaudir a Masquefa de diferents activitats de Nadal

Categories General

Amb motiu de la realització d’aquests actes quedarà restringida la circulació de vehicles als carrers Crehueta, Sant Pere i Major.

L’Ajuntament de Masquefa organitzarà el pròxim dissabte 10 de desembre diferents propostes de Nadal obertes a tota la població.

La primera d’elles serà la “Bola de neu gegant de Nadal”, a càrrec de Plus Arts. L’activitat es farà d’11.30 a 14.30 h i de 16 a 19 h al carrer Major, cantonada amb carrer Montserrat.

Els més menuts, a més, també podran prendre part d’un taller de maquillatge artístic amb temàtica de Nadal. Serà al carrer Major, davant de l’església parroquial, d’11.30 a 14.30 h i de 16.30 a 19.30 h; a càrrec de Makeup Artistry Magaly.

I, finalment, a les 12 h tindrà lloc l’actuació infantil “Gresca nadalenca” de la mà de la companyia Can Cantem. En podrem gaudir al carrer Crehueta número 10, al costat de Ràdio Masquefa.

L’entrada Aquest 10 de desembre veniu a gaudir a Masquefa de diferents activitats de Nadal ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/aquest-10-de-desembre-veniu-a-gaudir-a-masquefa-de-diferents-activitats-de-nadal/