A finals del mes de juny es reprendrà l’activitat al CEM Masquefa i obrirà la piscina d’estiu de l’Alzinar

Categories General

El Complex Esportiu Municipal reobrirà el 22 de juny, mentre que la piscina de l’Alzinar iniciarà la seva activitat d’estiu uns dies després: el 27 de juny. Ambdós equipaments han establert diferents mesures de seguretat i de prevenció per garantir la salut dels usuaris i evitar el contagi i propagació de la Covid-19. 

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Masquefa i la piscina d’estiu de l’Alzinar obriran les seves portes a tots els usuaris a finals d’aquest mes de juny, coincidint amb l’entrada del municipi en la fase 3 del pla de desescalada del confinament per la Covid-19. La reobertura del CEM Masquefa s’ha previst pel dilluns 22 de juny, mentre que el primer dia d’obertura de la piscina d’estiu de l’Alzinar serà el dissabte 27 de juny.

L’obertura de tots dos equipaments anirà acompanyada del desplegament de diferents mesures d’obligat compliment per a treballadors i usuaris amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de totes les persones que hi accedeixin i prevenir el contagi i la propagació del coronavirus.

Entre les mesures hi haurà la desinfecció i higienització dels espais, el control de l’aforament per espais, el control d’accés a les instal·lacions, equips de protecció individual, l’habilitació de ventilació a la zona de saunes, la desinfecció dels filtres de climatització, o la redistribució de les màquines de gimnàs per a garantir el distanciament social.

La reobertura del CEM Masquefa i de la piscina d’estiu de l’Alzinar es durà a terme de forma progressiva i sempre sotmesa a les indicacions sanitàries i governamentals.

 

L’entrada A finals del mes de juny es reprendrà l’activitat al CEM Masquefa i obrirà la piscina d’estiu de l’Alzinar ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/a-finals-del-mes-de-juny-es-reprendra-lactivitat-al-cem-masquefa-i-obrira-la-piscina-destiu-de-lalzinar/