Viu el Nadal amb el comerç de Masquefa!

Categories General

Durant les festes nadalenques els veïns i comerços del municipi podran prendre part de propostes com les bústies reials, el concurs d’aparadors de Nadal, la gimcana del pessebre amagat al comerç local i el sorteig de vals de compra.

L’Ajuntament i Masquefa Comerç impulsen durant les festes nadalenques d’enguany quatre iniciatives lúdiques amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant el Nadal i donar suport a les botigues i establiments del municipi, un dels sector més afectats per la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions d’obertura i mobilitat. Les diferents propostes són obertes a tots els veïns i veïnes.

  • Bústies reials: del 21 de desembre al 4 de gener els més menuts podran dipositar la carta adreçada a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient en les dues bústies reials que s’instal·laran de manera itinerant als eixos comercials del poble. A les xarxes socials de l’Ajuntament de Masquefa s’indicarà cada dia on estaran ubicades les bústies al dia següent.
  • Concurs d’aparadors de Nadal: del 21 de desembre al 5 de gener. Hi poden prendre part tots els comerços del municipi amb aparadors que doni a la via pública.
  • Gimcana del pessebre amagat al comerç local: del 21 de desembre al 5 de gener. Dirigida a tots els infants del municipi menors de 12 anys. La gimcana consistirà en localitzar les 16 figures del pessebre amagat en els aparadors dels comerços de la vila.
  • Sorteig de vals de compra: Masquefa Comerç regala als veïns un val de 500€ i 3 vals de 100€ cadascun per a gastar-los a les botigues de l’associació. Participa al sorteig comprant als establiments de Masquefa Comerç del 9 al 20 de desembre; i el dia 28 d’aquest mateix mes, a les 20 h, es farà el sorteig en directe a través del canal de YouTube de Ràdio Masquefa.

 

 

L’entrada Viu el Nadal amb el comerç de Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/viu-el-nadal-amb-el-comerc-de-masquefa/