Una nova Nit de Reis màgica a Masquefa i a La Beguda Alta

Categories General

L’Ajuntament agraeix a tots els treballadors municipals, a la Societat Recreativa Unió Begudenca, a la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, a la Comissió de la Cavalcada de Reis i a tots els voluntaris la seva col·laboració i implicació directes en l’organització de la Nit de Reis.

Aquest dijous 5 de gener Masquefa i La Beguda Alta han tornat a rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els veïns han pogut sortir als carrers per a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar en una Nit de Reis que ha resultat tot un èxit organitzatiu i participatiu.

En el cas de Masquefa la Cavalcada de Reis ha començat a l’avinguda Catalunya, on s’ha fet la rebuda dels Reis Mags i se’ls ha donat la Clau de la Vila. A continuació, el recorregut ha transcorregut per l’avinguda La Línia, carrer Doctor Rotllant, carrer Font de la Malesa, carrer Serralet, carrer Crehueta, carrer Sant Pere (en aquest punt s’ha fet l’adoració dels Reis Mags d’Orient a la parròquia), carrer Major i carrer Sant Antoni. I la cavalcada ha finalitzat, de nou, a l’avinguda Catalunya.

I pel que fa a La Beguda Alta, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la cantonada de la carretera amb el carrer de l’Estació, des d’on ha començat un recorregut que ha portat els Reis Mags d’Orient fins a l’Església i l’Envelat.

A través del següents enllaços podeu recuperar les diferents fotografies que s’han fet durant la jornada:

L’entrada Una nova Nit de Reis màgica a Masquefa i a La Beguda Alta ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/una-nova-nit-de-reis-magica-a-masquefa-i-a-la-beguda-alta/