T’esperem a les “Tardes del juliol” del Casal de Joves

Categories General

Per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net; trucant als telèfons 671 06 09 76 o 93 772 85 21; o de forma presencial al Casal de Joves.

Del 5 al 28 de juliol el Casal de Joves obre en horari de tardes per oferir als joves que han acabat sisè de primària un ampli ventall de propostes.

El Casal de Joves de Masquefa obre un estiu més les seves portes en horari de tardes per oferir als joves de 12 anys que enguany han finalitzat sisè de primària (nascuts l’any 2010) un ventall d’activitats lúdiques i estiuenques adaptades als seus gustos i interessos. Amb aquesta proposta, l’Ajuntament vol oferir a aquests joves un primer contacte amb el Casal i amb els educadors que el dinamitzen.

Així, a més de poder accedir al Casal en l’horari habitual d’obertura, s’han dissenyat diverses activitats gratuïtes de tarda destinades a aquests joves i que es duran a terme els dimarts i dijous a partir de les 18 h.

L’entrada T’esperem a les “Tardes del juliol” del Casal de Joves ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/tesperem-a-les-tardes-del-juliol-del-casal-de-joves/