Subvencions 2020 per a les entitats i empreses del comerç, serveis, artesania i moda

Categories General

Els ajuts tenen com a objectiu contribuir a mitigar la crisi derivada per la Covid-19 en aquests sectors comercials. Consulta les bases de la convocatòria.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha impulsat les línies de subvencions per aquest any 2020 que tenen per objectiu reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària per la Covid-19.

El Pla d’Ajuts inclou set programes específics dirigits a autònoms, pimes i microempreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, especialment les obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturació. S’entén que són empreses de serveis a la persona els tallers mecànics, els serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants, i serveis de menjar preparat i càtering.

També inclou programes adreçats a les entitats territorials i sectorials del sector comerç, del sector de l’artesania i del sector de la moda, els gremis, les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris i els ens locals en l’impuls d’actuacions de reactivació econòmica que duguin a terme.

Les sol·licituds es poden presentar a partir del 30 d’abril per mitjans telemàtics a través del Canal Empresa, al web del CCAM, o del Departament d’Empresa i Coneixement juntament amb la documentació específica que es requereix en cadascuna les línies del Pla d’Ajuts. El termini de presentació finalitza el 31 de desembre d’enguany o fins que s’exhaureixi el pressupost (això pels programes 3, 4, 5 i 6, els altres són fins a 30 de juny). Consulta les bases de la convocatòria.

L’Ajuntament de Masquefa posa a disposició de tots els comerços masquefins el telèfon 93 772 58 23, des d’on el personal del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa atendrà dubtes i oferirà informació sobre el certificat digital. També us informem que al web del CCAM s’ha habilitat un apartat de preguntes freqüents relacionades amb les subvencions de 2020.

L’entrada Subvencions 2020 per a les entitats i empreses del comerç, serveis, artesania i moda ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/subvencions-2020-per-a-les-entitats-i-empreses-del-comerc-serveis-artesania-i-moda/