Si tens 18 anys, apunta’t a l’acció “DiscoverEU” i aconsegueix bitllets de tren gratis per viatjar per Europa!

Categories General

Has nascut l’any 2004 i resideixes a Masquefa? Prepara’t per explorar Europa!

Participa en l’acció “DiscoverEU” del programa “Erasmus+” sol·licitant un abonament de viatge que et permetrà viatjar en tren a través d’Europa, conèixer el seu patrimoni cultural i la seva història i connectar amb gent d’arreu del continent.

Els participants seleccionats podran viatjar durant un període d’entre un dia a 30 dies entre l’1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024. A més, els participants seleccionats rebran una targeta de descompte DiscoverEU amb descomptes en allotjament, transport local, menjar i tot tipus d’activitats.

Pots apuntar-te a l’acció a partir del dimarts 11 d’octubre a les 12 h i fins al dimarts 25 d’octubre a les 12 h a través del portal de DiscoverEU.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

L’entrada Si tens 18 anys, apunta’t a l’acció “DiscoverEU” i aconsegueix bitllets de tren gratis per viatjar per Europa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/si-tens-18-anys-apuntat-a-laccio-discovereu-i-aconsegueix-bitllets-de-tren-gratis-per-viatjar-per-europa/