Sara Jiménez Nieto és l’autora del cartell de la Festa Major

Categories General

Tots els cartells que s’han presentat al certamen s’exposaran durant la Festa Major de Santa Magdalena a les oficines de l’Alzinar.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i els balls Seguici Festiu de Masquefa han impulsat enguany la segona edició del Concurs de cartells de Festa Major de Masquefa: un certamen de caràcter popular per elaborar el cartell de la festivitat, en què podien participar totes les persones més grans de 16 anys.

En aquesta edició es van presentar un total de 26 obres i el jurat va determinar que la guanyadora fos Sara Jiménez Nieto, que ha rebut com a premi 350 € i l’oportunitat que la seva obra sigui la protagonista del cartell de la Festa Major d’aquest 2023. El jurat, a més a més, va entregar un accèssit a Rubén Lucas García, valorat en 150 €.

Tots els cartells que s’han presentat al certamen s’exposaran durant la Festa Major: els dies 20 a 24 de juliol, de 10 a 13 h i de 18 a 20 h, a les oficines de l’Alzinar. L’acte d’inauguració es farà el 20 de juliol a les 18 h.

Roger Vázquez, alcalde de Masquefa i regidor de Cultura, agraeix la participació de totes les persones que han pres part d’aquesta segona edició del certamen, convida la ciutadania a assistir a la inauguració de la mostra i destaca que “aquest concurs és una gran demostració del talent i el compromís que té la gent de Masquefa. Som ferms defensors que la Festa Major té i ha de tenir un marcat caràcter popular, i això comença per fer participis els nostres veïns no només dels actes que se celebren, sinó també implicant-los activament en la seva organització“.

L’entrada Sara Jiménez Nieto és l’autora del cartell de la Festa Major ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/sara-jimenez-nieto-es-lautora-del-cartell-de-la-festa-major/