Saps qui hi ha allotjat al Viver d’Empreses del CTC?

Categories General

El Centre Tecnològic Comunitari impulsa una campanya per a promocionar i donar a conèixer aquest espai, la seva funció i les empreses que actualment en formen part.

Al web del Centre Tecnològic Comunitari i a les xarxes socials del CTC (Facebook, Twitter i Instagram) ja es poden veure des d’aquesta setmana els primers reportatges que l’equipament -en col·laboració amb Ràdio Masquefa- ha editat per tal de promocionar i donar a conèixer les diferents empreses que hi ha establertes al Viver d’Empreses.

En concret, s’han editat diferents reportatges i videoentrevistes amb els protagonistes d’aquests negocis que permetran conèixer a què es dediquen, quina tasca duen a terme i els motius que els han portat a estar establerts al CTC. En total, són en aquests moments cinc empreses que han volgut participar:

  • aTotArreu.com / Homeliers.com
  • Busquets Advisor
  • Gas Anoia
  • Psicologia Mireia Castells Rovira
  • Psiquiatria i psicologia Dr. Tomàs Castelló i Fina Castillo

El Viver d’Empreses del CTC és un espai adreçat a acollir persones emprenedores, empreses de nova creació, autònoms sense seu social i empreses del municipi que vulguin rebre assessorament tècnic o disposar d’espais. L’objectiu és afavorir el creixement i desenvolupament del teixit empresarial al municipi. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Saps qui hi ha allotjat al Viver d’Empreses del CTC? ha aparegut primer a Notícies de l’Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/saps-qui-hi-ha-allotjat-al-viver-dempreses-del-ctc/