Saps que el Casal de Joves de Masquefa t’ofereix assessorament per sol·licitar les beques del Ministerio de Educación per a estudis postobligatoris?

Categories General

Beques Joventut

Els interessats hauran de demanar cita prèvia al Casal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 1 d’octubre per als estudis no universitaris i el 15 del mateix mes per a la formació universitària.

El Casal de Joves de Masquefa ofereix assessorament i un servei d’orientació per tal d’ajudar a tramitar la sol·licitud de beques per a estudis postobligatoris (tant de caràcter universitari com no universitari) que el passat mes d’agost va convocar el Ministerio de Educación. El termini de presentació de sol·licituds per a obtenir aquests ajuts restarà obert fins a l’1 d’octubre en el cas d’estudis no universitaris i fins al 15 del mateix mes en el cas dels universitaris.

Els interessats hauran de demanar cita prèvia, tot trucant als telèfons de l’equipament (93 772 85 21 / 671 060 976), enviant un missatge de WhatsApp a aquest mateix mòbil indicat o bé enviant un correu a joventut@masquefa.net.

A la sessió d’orientació, caldrà aportar la següent documentació:

  • DNI/NIE de tota la unitat familiar (fotocòpia o foto al mòbil per les dues cares)
  • Número del compte destinatari de la beca
  • Carnets de família nombrosa (en cas que se’ns disposi)
  • Declaració de la renda dels membres de la família de l’exercici 2019
  • Nom del centre on es cursaran els estudis
  • Telèfon mòbil des del qual puguin accedir al correu electrònic

 

 

 

 

L’entrada Saps que el Casal de Joves de Masquefa t’ofereix assessorament per sol·licitar les beques del Ministerio de Educación per a estudis postobligatoris? ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/saps-que-el-casal-de-joves-de-masquefa-tofereix-assessorament-per-sollicitar-les-beques-del-ministerio-de-educacion-per-a-estudis-postobligatoris/