Sabeu que no s’ha de donar de menjar als coloms?

Categories General

La Regidoria de Medi Ambient inicia una campanya amb l’objectiu de reduir la població de coloms.

L’Ajuntament de Masquefa recorda la prohibició de donar menjar als coloms, per tal d’evitar la sobre població d’aquests animals a la nostra vila.

A través de la Regidoria de Medi Ambient s’inicia una campanya dirigida al conjunt de la població per a reduir la presència descontrolada de coloms al nostre poble. I és que s’han detectat al municipi alimentadors en diferents sectors: al jardí del CTC, a la plaça de la Biblioteca, o a la plaça Josep M. Vila, que estan provocant la proliferació d’aquestes aus.

En aquest sentit, es fa una crida a la responsabilitat de tots els veïns per a no proporcionar menjar a aquests animals; i es recorda que aquesta pràctica, tal com s’estableix a l’ordenança de tinença d’animals, no està permesa i podria comportar una sanció econòmica.

Els òrgans competents de salut pública han demostrat que un excés de població d’aquests animals o una ocupació indeguda en determinats indrets pot originar alguns inconvenients o problemes com la transmissió de diferents malalties, danys en les estructures d’edificacions, al·lèrgies a les persones propenses a tenir-ne per la contaminació que genera la seva presència, etc.

L’entrada Sabeu que no s’ha de donar de menjar als coloms? ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/sabeu-que-no-sha-de-donar-de-menjar-als-coloms/