Què puc fer després de l’ESO? Consulta els recursos formatius del territori!

Categories General

La Xarxa TET Anoia Sud comparteix un document dirigit a joves en què facilita informació sobre tota l’oferta educativa un cop superada l’etapa d’educació secundària obligatòria.

Amb l’objectiu de seguir acompanyant els joves en la transició escola-treball i oferir assessorament i orientació, la Xarxa TET Anoia Sud posa a disposició diferents recursos formatius del territori. El document inclou tota la formació postobligatòria que es pot cursar al territori de la comarca de l’Anoia, Martorell, Sant Sadurní i Vilafranca: Programes de Formació Inserció (PFI), Formació Ocupacional (FO), Cursos específics d’accés als Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), preparació de proves d’accés als CFGM i CFGS, opcions formatives sense l’ESO, Batxillerats, CFGM i CFGS. Consulta els recursos formatius del territori aquí.

Conjuntament amb la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del territori, la Xarxa TET Anoia Sud continua generant recursos i productes per proporcionar als joves una millora de les oportunitats educatives i de la seva orientació, acompanyament i formació.

Per a més informació dels serveis locals d’ocupació de la Xarxa TET Anoia Sud, podeu contactar amb l’Ajuntament de Masquefa trucant al telèfon 93 772 50 30.

L’entrada Què puc fer després de l’ESO? Consulta els recursos formatius del territori! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/que-puc-fer-despres-de-leso-consulta-els-recursos-formatius-del-territori/