Preinscripcions al primer cicle d’educació infantil per al curs 2022/2023

Categories General

L’EBM La Baldufa celebrarà la jornada de portes obertes seran el 28 d’abril; i l’Escola Vinyes Verdes, el 27 d’abril. En tots dos casos caldrà concertar cita prèvia.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Masquefa informa a totes les famílies que pròximament s’obrirà el període de preinscripció escolar per als ensenyaments de primer cicle d’educació infantil a l’EBM La Baldufa i a l’Escola Vinyes Verdes per al curs 2022/2023.  Les preinscripcions es podran formalitzar del 9 al 20 de maig (ambdós dies inclosos).

Escola Bressol Municipal La Baldufa (c/Rogelio Rojo, 30)

Per a poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. La presentació de sol·licituds es farà presencialment demanant cita prèvia al 93 772 50 11 o a escolabressol@masquefa.net. Tota la informació la trobareu en aquest enllaç.

La jornada de portes obertes tindrà lloc el 28 d’abril de 17.15 a 19 h, demanant cita prèvia a l’escola.

Escola Vinyes Verdes (c/ Mossèn Cinto Verdaguer, 50 – La Beguda Alta)

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 12 mesos a l’inici del curs escolar. La presentació de sol·licituds es farà presencialment demanant cita prèvia al 93 772 76 27 o a a8026889@xtec.cat. Tota la informació la trobareu en aquest enllaç.

La jornada de portes obertes tindrà lloc el 27 d’abril a les 16 h, demanant cita prèvia a l’escola.

Al web d’Educació de l’Ajuntament de Masquefa trobareu tota la informació necessària i per a qualsevol consulta també podeu trucat al telèfon 93 772 50 30 o enviar un correu electrònic a educacio@masquefa.net.

I en aquest enllaç també podeu consultar i descarregar-vos el fulletó que l’Ajuntament ha editat conjuntament amb els serveis de salut i atenció a la petita infància (0-3 anys) del municipi i que recull tots aquells serveis adreçats als infants, des del seu naixement fins els 3 anys; així com informació d’interès sobre tràmits i ajuts per a les famílies.

 

L’entrada Preinscripcions al primer cicle d’educació infantil per al curs 2022/2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/preinscripcions-al-primer-cicle-deducacio-infantil-per-al-curs-2022-2023/