Obre la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer per aquest any 2021

Categories General

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament ofereix els dimarts, de 10 a 12 h, un servei d’assessorament a tots els veïns que vulguin sol·licitar aquestes subvencions. Per a fer-ne ús cal sol·licitar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (93 772 50 30).

Fins al 4 de juny ja es poden presentar les sol·licituds per a la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer impulsada per la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Transportes, Movilidad i Agenda Urbana. L’objectiu d’aquests ajuts és facilitar l’accés i la permanència en un habitatge de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

La subvenció pot ser entre el  20% i el 40% de l’import de la renda de lloguer anual amb un màxim de 200 € mensuals. Per determinar-ne la quantia es tindrà en compte l’import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud, els ingressos de tota la unitat familiar i les condicions especials de la mateixa. Pel que fa als requisits sobre el preu del lloguer, el límit per als habitatges de la demarcació de Barcelona és de 800€ mensuals.

Tota la informació sobre aquesta línia de subvencions, la documentació necessària i els requisits es pot consultar a través del següent enllaç.

Com puc fer la sol·licitud?

Els ajuts al pagament del lloguer es poden demanar de forma presencial al Consell Comarcal de l’Anoia, sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 805 15 85.

A més, el tràmit també es pot fer per via telemàtica amb idCAT mòbil a través del següent enllaç.

L’entrada Obre la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer per aquest any 2021 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/obre-la-convocatoria-dajuts-al-pagament-del-lloguer-per-aquest-any-2021/