Nova guia formativa per al primer trimestre de 2021

Categories General

Per planificar la formació s’ha tingut en compte les necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19, i els cursos s’impartiran en línia. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament ofereix per als mesos de gener, febrer i març de 2021 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos íntegrament telemàtics en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, un conjunt de tallers impulsats pel Servei Local d’Ocupació i adreçats a les persones que busquen feina en aquests moment de pandèmia, i la possibilitat de realitzar les proves oficials de Microsoft Office telemàticament.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Nova guia formativa per al primer trimestre de 2021 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/nova-guia-formativa-per-al-primer-trimestre-de-2021/