Nova guia formativa gener-març 2024

Categories General

Guia formativa 2024

Els cursos presencials al CTC es complementaran amb formacions telemàtiques online i a través de lAula Virtual. Consulta aquí la guia formativa amb loferta completa de cursos i inscriu-te en aquest enllaç.

LAjuntament ofereix per als mesos de gener, febrer i març del 2024 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes. La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos en format telemàtic (online i a través de lAula Virtual) i presencial (al CTC) en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa. 

Entre ells:

-Dissenya amb Canva

-Preparació a la prova ACTIC nivell mitjà. Aquest curs té una nova metodologia, amb una sessió presencial i connexions sincròniques per mantenir la proximitat amb l’alumnat.

-Iniciació a la informàtica

-Portals web d’ocupació

Així mateix, per aquest trimestre, el CTC posa en marxa un projecte intergeneracional en el qual persones joves ajudaran persones grans a formar-se en les noves tecnologies. A més, el CTC estrena pòdcast en col·laboració amb Ràdio Masquefa.

Consulta la guia formativa completa.

Les inscripcions es poden fer presencialment al CTC; o telemàticament, en aquest enllaç. El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de lAjuntament i del CTC. 

Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a ladreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Nova guia formativa gener-març 2024 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/nova-guia-formativa-gener-marc-2024/