No saps com descarregar-te el Certificat COVID? Al CTC t’ajudem

Categories General

A partir de divendres 3 de desembre el Certificat COVID serà obligatori per accedir a l’interior de bars i restaurants, gimnasos i residències.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa ofereix un servei d’assessorament i ajuda adreçat a totes aquelles persones que vulguin descarregar-se el Certificat COVID i no tinguin les eines i/o coneixements necessaris per a poder fer-ho.

Per a sol·licitar el servei només cal trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net, i concertar una data i hora.

En aquest sentit, cal recordar que tal com ha decretat la Generalitat de Catalunya a partir del divendres 3 de desembre el Certificat COVID serà obligatori per accedir a l’interior de bars i restaurants, gimnasos i residències.

Què és Certificat COVID?

El certificat COVID digital de la UE és un document que acredita la situació d’una persona respecte a la Covid-19. Facilita la mobilitat entre els estats membres de la Unió Europea i permet accedir a determinats espais, com ara zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també residències de gent gran.

Amb la denominació certificat digital s’inclouen tres opcions d’acreditació igualment vàlides per viatjar:

  • Certificat de vacunació contra la Covid-19.
  • Certificat de recuperació de la Covid-19.
  • Certificat de prova diagnòstica Covid-19 negativa.

Les persones que no disposen de targeta sanitària del Sistema de Salut de Catalunya i, per tant, no tenen CIP, podran obtenir el certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa amb el seu DNI a través de https://certificatproves.catsalut.gencat.cat/.

L’entrada No saps com descarregar-te el Certificat COVID? Al CTC t’ajudem ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/no-saps-com-descarregar-te-el-certificat-covid-al-ctc-tajudem/