Més gestions disponibles en el catàleg de tràmits en línia

Categories General

El portal www.masquefa.cat/tramits, que permet a la població relacionar-se en línia amb l’Ajuntament durant les 24 hores del dia des de qualsevol lloc, incorpora la possibilitat de realitzar nous tràmits.

El web www.masquefa.cat/tramits es va estrenar l’any 2021 i des d’aleshores s’ha anat ampliant progressivament amb nous serveis que faciliten la realització de tràmits. A partir d’aquests moments, els masquefins disposen de quatre tràmits més que ja poden fer a través d’Internet:

-Comunicació d’obres sense responsabilitat tècnica.

-Comunicació d’obres i canvi d’ús a no residencial amb responsabilitat tècnica.

-Llicència de constitució o modificacions del règim de propietat horitzontal.

-Canvi de compte bancari per a persones creditores

L’Ajuntament de Masquefa continuarà incorporant tràmits i millores gradualment per tal de seguir facilitant a la població la relació en línia amb el consistori durant les 24 hores del dia des de qualsevol lloc. En aquest sentit, el portal va esdevenir una millora significativa tant per als veïns -que disposen de més informació, més visual i de més fàcil accés-; com per a la gestió interna que fan els treballadors municipals. L’objectiu és, doncs, continuar nodrint el catàleg de tràmits de més gestions i funcionalitats.

Més informació per fer ús del catàleg de tràmits

L’accés al portal de tràmits és molt senzill i es troba fàcilment localitzable a la pàgina principal del web www.masquefa.cat. Des d’aquí es pot realitzar telemàticament qualsevol tràmit amb l’Ajuntament i, a més, també es disposa d’un espai per a fer consultes. Al portal www.masquefa.cat/tramits els tràmits estan classificats segons la temàtica i hi destaca un espai amb els tràmits principals.

Per a fer-ne ús només cal disposar del certificat IdCAT o IdCAT Mòbil per a identificar-se en els tràmits. El certificat IdCAT es pot tramitar al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, que també ofereix un servei de suport a tràmits telemàtics sota cita prèvia, enviant un correu electrònic a ctc@masquefa.cat o trucant al telèfon 93 772 78 28.

L’entrada Més gestions disponibles en el catàleg de tràmits en línia ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/mes-gestions-disponibles-en-el-cataleg-de-tramits-en-linia/