Masquefa se suma al Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans

Categories General

El dijous 15 de juny la pèrgola del CTC s’il·luminarà de color verd com a mostra de suport a aquesta diada.

Aquest 15 de juny es commemora el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, una jornada dedicada a visibilitzar i reflexionar sobre el tracte que donem a les persones grans per tal d’evitar situacions d’abús o maltractament, no només al domicili, sinó també des de les institucions, empreses, professionals, o per part de qualsevol persona que vulneri la integritat física, psíquica, sexual, econòmica, el principi d’autonomia o un dret fonamental de l’individu.

I des de Masquefa -de la mà del Consell de la Gent Gran de l’Anoia i del Consell Comarcal de l’Anoia- ens sumem a la celebració d’aquesta diada amb diferents accions de sensibilització:

  • En aquest enllaç podeu llegir i descarregar-vos el Manifest de la Comissió Executiva del Consell de Gent Gran de Catalunya.
  • En aquest enllaç podeu consultar l’spot que la Xarxa de Territoris per l’Envelliment Actiu juntament amb l’Oficina de la Gent Gran Activa han on més de 25 administracions i Consells de la Gent Gran se sumen a dir prou als maltractaments a les persones grans.
  • El 15 de juny la pèrgola del CTC Masquefa s’il·luminarà de color verd per recordar que, tot i existir el maltractament a les persones grans, tenim l’esperança que, entre tots, aconseguirem aturar-lo.

 

 

L’entrada Masquefa se suma al Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-se-suma-al-dia-mundial-de-la-presa-de-consciencia-sobre-labus-i-el-maltractament-a-les-persones-grans/