Masquefa se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia

Categories General

La façana de l’Ajuntament llueix aquest 17 de maig la bandera LGTBIQ+. 

Aquest 17 de maig l’Ajuntament de Masquefa se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia.

El 17 de maig de 1990 l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat femenina i masculina de la llista de malalties mentals. En commemoració d’aquesta efemèride, cada any, el dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia: l’homofòbia, que d’acord amb Nacions Unides inclou la lesbofòbia, i la bifòbia -, la transfòbia i la interfòbia.

L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBIQ+a través de la informació, reflexió, reivindicació i denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

L’Ajuntament de Masquefa dona suport a aquesta jornada per garantir el dret a la igualtat i la no-discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere, i promoure que es pugui viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat.

 

L’entrada Masquefa se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-se-suma-a-la-commemoracio-del-dia-internacional-contra-la-lgtbiqfobia/