Masquefa rep 13.700€ del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere

Categories General

El govern d’Espanya destina 13.700€ a Masquefa en el marc del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere que finançaran les accions de la regidoria d’Igualtat.

El passat desembre de 2017, els diferents grups parlamentaris, les comunitats autònomes i les entitats locals representades a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, van ratificar el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Aquest Pacte d’Estat suposa la unió d’un gran nombre d’institucions, organitzacions i persones expertes en la formulació de mesures per a l’erradicació de la violència sobre les dones. El Pacte implica incidir en tots els àmbits de la societat.

L’Ajuntament de Masquefa, a través de la Regidoria d’Igualtat, està desenvolupant un pla d’acció contra la violència de gènere a Masquefa. Aquest pla preveu els protocols de prevenció i actuació en cas de violències de gènere tant en l’àmbit de l’administració com de l’espai públic i planteja accions com per exemple la instal·lació de Punts Lila d’atenció a víctimes de violència de gènere en les festes de Masquefa.

Isis Abad, regidora d’Igualtat, explica que “amb els 13.700€ que aporta l’Estat, Masquefa podrà desenvolupar tot un conjunt d’accions de conscienciació, prevenció i actuació social en la lluita contra la xacra de la violència de gènere. Agraïm al govern de l’Estat el suport que ens dona”.

 

L’entrada Masquefa rep 13.700€ del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-rep-13-700e-del-pacte-destat-contra-la-violencia-de-genere/