Masquefa recorda el Primavera Shopping amb un vídeo recopilatori

Categories General

L’edició d’enguany ha quedat ajornada fins a nova data amb motiu de la pandèmia de la Covid-19.

Aquest 7 de juny Masquefa es preparava per a celebrar la cinquena edició del Primavera Shopping, un esdeveniment impulsat conjuntament per l’Ajuntament i Masquefa Comerç amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el comerç local i celebrar amb tots els veïns l’arribada de la primavera. Amb tot, l’organització ha hagut d’ajornar la festivitat amb motiu de l’estat d’alarma i en compliment de les mesures de prevenció i seguretat per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Així, a l’espera d’una nova data per a la celebració de la cinquena edició, s’ha editat un vídeo recopilatori amb algunes de les millors imatges que ha deixat la festivitat al llarg dels seus primers quatre anys de vida per tal que els masquefins en puguin gaudir i rememorar els millors moments.

Aquest vídeo es podrà visualitzar el 7 de juny, a partir de les 12 h, al canal de YouTube del CTC, i també es publicarà a les xarxes socials de l’equipament i de l’Ajuntament de Masquefa (Facebook, Twitter i Instagram).

L’entrada Masquefa recorda el Primavera Shopping amb un vídeo recopilatori ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-recorda-el-primavera-shopping-amb-un-video-recopilatori/