Masquefa presenta l’Oficina de Transició Energètica

Categories General

La presentació pública de l’OTEM es farà aquest dijous 8 de juny, a les 19 h, a la Sala d’Actes del CTC. L’acte també es podrà seguir en directe al canal de YouTube de Ràdio Masquefa.

Aquest dijous 8 de juny la Sala d’Actes del CTC acollirà a partir de les 19 h la presentació pública de la nova Oficina de Transició Energètica de Masquefa (OTEM) impulsada per l’Ajuntament. L’acte és obert a tota la població i també es podrà seguir en directe via streaming a través del canal de YouTube de Ràdio Masquefa. La presentació comptarà amb l’equip tècnic de l’OTEM que explicarà quin serà el treball que es realitzarà durant els propers mesos, així com els horaris i les vies de comunicació amb l’oficina.

L’OTEM s’ha creat per donar suport als veïns en la realització de la transició energètica a les seves llars i /o comunitats. Així, l’oficina estarà formada per un equip tècnic que atendrà, orientarà i donarà suport en els tràmits davant les diferents administracions amb l’objectiu de facilitar que la població realitzi la transició energètica i es beneficiï de les diferents línies de subvencions i ajuts existents.

L’OTEM, a més, també donarà suport als veïns i comunitats beneficiats per la convocatòria d’ajuts del programa de rehabilitació residencial i social a nivell de barris (programa 1). En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament va rebre un ajut del fons Next Generation d’1.150.000€ per a la millora de l’eficiència energètica dels habitatges situats en quatre zones: nucli antic, barri Nord, el barri de la Font de la Malesa i el nucli antic de La Beguda.

Finalment, també s’ha obert una oficina virtual amb informació de rellevància pels veïns, així com un formulari de contacte per tal de resoldre dubtes o sol·licitar assessorament. Podeu accedir-hi a través del web www.masquefa.cat/otem.

 

L’entrada Masquefa presenta l’Oficina de Transició Energètica ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-presenta-loficina-de-transicio-energetica/