Masquefa presenta la campanya de sensibilització del projecte “+40:expertesa, experiència i talent”

Categories General

A través d’aquesta iniciativa s’ofereixen al CTC diferents cursos de formació i assessorament per tal d’afavorir el retorn de les dones de més de 40 anys provinents del sector serveis al mercat laboral.

Aquest dijous 3 de novembre la Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa ha acollit l’acte de presentació de la campanya de sensibilització del projecte “+40: expertesa, experiència i talent”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Masquefa -subvencionat per la Diputació de Barcelona- amb l’objectiu d’afavorir el retorn de les dones de més de 40 anys al mercat laboral.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Masquefa, Xaver Boquete; el regidor d’Estratègies per l’Ocupació, Álvaro Pérez; i Cristina Branera, tècnica del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Masquefa.

El projecte “+40: expertesa, experiència i talent” pretén afavorir el retorn de dones de més de 40 anys provinents del sector serveis al mercat laboral a través de la millora de les seves competències i eliminant les barreres i elements de discriminació. Així, a través d’aquesta iniciativa s’ofereix formació i assessorament especialitzat per la recerca de feina.

En aquest sentit, el “+40” ja ha començat enguany amb diferents cursos d’excel -bàsic i avançat- que permeten a les assistents, un cop finalitzat, acreditar els seus coneixements amb el Microsoft Office Specialist. I, actualment, s’estan realitzant dues formacions: una en comptabilitat (de 50 hores)  i una de nòmines i seguretat social (de 30 hores).

Campanya de sensibilització

A més, des de l’Ajuntament també s’impulsarà una campanya de sensibilització per a la població en general -presentada avui dijous 3 de setembre- i l’empresariat en particular; amb la participació voluntària de cinc dones inscrites al Servei Local d’Ocupació com a representants del col·lectiu de dones majors de 40 anys.

La idea creativa d’aquesta campanya de sensibilització parteix de la voluntat de col·locar les dones majors de 40 anys i les seves capacitats al centre de l’acció, així com posar en valor els seus coneixements, bagatge professional i personal; a més de tenir presents les habilitats que les empreses requereixen. Així, les cinc participants han estat fotografiades i entrevistades en profunditat per extreure el continguts i paraules claus que es destacaran d’ara endavant.

La campanya es llançarà al web www.masquefa.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Masquefa a partir del 7 de novembre i s’allargarà fins el mes de març de 2023. A través del canal de noticies del web municipal s’aniran presentant les diferents protagonistes i el seu punt de vista sobre tot allò que aquest col·lectiu pot aportar al món professional.

Per a més informació sobre el projecte “+40: expertesa, experiència i talent” podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 (ext. 3) o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

 

L’entrada Masquefa presenta la campanya de sensibilització del projecte “+40:expertesa, experiència i talent” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-presenta-la-campanya-de-sensibilitzacio-del-projecte-40expertesa-experiencia-i-talent/