Masquefa enceta un nou cicle de xerrades sobre Europa

Categories General

La primera sessió tindrà lloc el dijous 28 de setembre, a les 18.30 h, a la Biblioteca Municipal, de la mà de Xavier Sabaté. Per a participar-hi cal inscriure’s aquí.

La Regidoria de Visió Europea de l’Ajuntament de Masquefa impulsa aquest darrer trimestre del 2023 un nou cicle de xerrades sobre Europa a la Biblioteca Municipal. L’objectiu d’aquestes trobades, que són obertes a tota la població, és aprofundir en diferents que impliquen i afecten a tots els ciutadans de la Unió Europea.

La primera xerrada tindrà lloc el dijous 28 de setembre i porta per títol “La transició energètica: noves oportunitats pels territoris”. La trobada se celebrarà a les 18.30 h i anirà a càrrec de Xavier Sabaté, president de Logistics Green New Deal BCL i responsable de projectes de Medi Ambient del Port de Barcelona.

Durant aquest trimestre es duran a terme un total de tres xerrades. En aquest sentit, pròximament es donaran tots els detalls de les conferències previstes fins el mes de desembre.

Per a participar en la conferència del 28 de setembre cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

L’entrada Masquefa enceta un nou cicle de xerrades sobre Europa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-enceta-un-nou-cicle-de-xerrades-sobre-europa/