Masquefa acull la gravació d’un vídeo destinat als joves que estiguin interessats en treballar en el sector logístic

Categories General

La iniciativa està impulsada pels ajuntaments de Masquefa i Sant Quirze del Vallès en el marc del projecte “Talent, Treball i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

Dimecres 21 de setembre Masquefa va acollir la gravació d’un vídeo promocional impulsat pels ajuntaments de Masquefa i Sant Quirze del Vallès en el marc del projecte “Talent, Treball i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

Aquesta peça audiovisual es va rodar a la seu de l’empresa masquefina Transsesrovires i compta com a gran protagonista amb la influencer i tiktoker Nadine Romero i amb la participació destacada del portal adolescents.cat.

L’objectiu d’aquest vídeo és despertar entre els joves vocacions en determinades ocupacions vinculades al sector tecnològic; i en el cas específic de Masquefa, en el sector logístic. En aquest sentit, el vídeo mostra com Nadine Romero és reptada a fer de coordinadora d’operacions logístiques. I per a fer-ho, La Laia Martínez, coordinadora d’operacions logístiques de l’empresa Transsesrovires, li explica en què consisteix la tasca i li mostra el procés des que arriba la mercaderia fins que s’expedeix.

Aquest vídeo està previst que es presenti el pròxim mes de novembre en el marc del Saló de l’Ocupació i que es publiqui a YouTube, al portal adolescents.cat i a les xarxes socials de Nadine Romero.

L’entrada Masquefa acull la gravació d’un vídeo destinat als joves que estiguin interessats en treballar en el sector logístic ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-acull-la-gravacio-dun-video-destinat-als-joves-que-estiguin-interessats-en-treballar-en-el-sector-logistic/