Masquefa acosta els valors de la Unió Europea als centres educatius

Categories General

El programa “Masquefa amb visió Europea” ofereix xerrades als alumnes de l’institut i formació al professorat de les escoles.

El programa “Masquefa amb visió europea” de l’Ajuntament de Masquefa ofereix activitats de sensibilització, informació, formació i participació en programes europeus. Durant el mes d’octubre l’activitat s’ha centrat en els centres educatius de Masquefa.

D’aquesta manera s’han efectuat un conjunt de xerrades enfocades als alumnes de 1r de batxillerat de l’Institut de Masquefa amb l’objectiu de donar a conèixer la història i la importància de les institucions europees, així com les oportunitats de mobilitat juvenil i formació existents actualment.

També s’ha efectuat unes sessions de formació especialitzada pels equips docents dels centres de primària que han permès introduir el professorat en les eines que ofereix la Unió Europea als centres escolars per ajudar als infants i joves en la seva formació i coneixement sobre les oportunitats que ofereix Europa.

El regidor de visió europea, Daniel Gutiérrez, valora de manera molt positiva aquestes accions i destaca que “Europa no és allà. Som Europa. L’educació, l’ensenyament, les escoles, els instituts, les comunitats educatives també formen part d’Europa. Amb el programa ‘Masquefa amb visió europea’  traslladem els valors europeus i els apropem als nostres centres educatius per millorar i oferir nous recursos als equips docents”.

El programa “Masquefa amb visió europea” es porta a terme gràcies a la col·laboració de la consultoria Euro Local i el suport econòmic i tècnic de Diputació de Barcelona.

 

L’entrada Masquefa acosta els valors de la Unió Europea als centres educatius ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/masquefa-acosta-els-valors-de-la-unio-europea-als-centres-educatius/