L’Escola Municipal de Música obrirà portes de nou el pròxim curs

Categories General

En aquests moments el consistori es troba en procés d’elaboració dels plecs que conformaran el procés de licitació del servei.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament anuncia que el proper curs 2023/2024 es reprendrà de nou a Masquefa el servei de l’Escola Municipal de Música amb l’objectiu d’oferir una nova oferta educativa, formativa i cultural als veïns.

En aquests moments el consistori es troba en procés de redacció dels plecs que conformaran el procés de licitació del servei. I després d’aquesta licitació, es procedirà a l’adjudicació del servei amb la intenció d’obrir portes de cara a l’inici del curs vinent. En aquest sentit, el pressupost municipal de l’Ajuntament ja incorpora per aquest any 2023 una partida destinada a la represa d’aquest servei; i també es disposa d’una partida provinent del romanent de tresoreria de l’any 2022.

Laia Albiol, regidora d’Educació, explica que “després de la pandèmia vam haver de tancar l’aula i ara superem aquest nou cicle i reprendrem el servei complint amb tota la legalitat; ja no amb un conveni amb entitats, sinó amb una licitació pública tal com ens exigien les àrees de Secretaria i Intervenció de l’Ajuntament”.

L’entrada L’Escola Municipal de Música obrirà portes de nou el pròxim curs ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lescola-municipal-de-musica-obrira-portes-de-nou-el-proxim-curs/