L’Escola Font del Roure celebra diferents activitats

Categories General

Entre les propostes hi ha tallers sobre aliments, l’actuació al Cantània, exposicions o la setmana literària.

Al llarg de les darreres setmanes l’Escola Font del Roure ha celebrat diferents activitats educatives, formatives i lúdiques amb el seu alumnat. Les diverses propostes han estat tot un èxit i des de l’Ajuntament es posa en valor la tasca duta a terme pel centre amb els infants.

Taller “Pren fruita cada dia”

Els alumnes de P5 van tenir l’oportunitat de participar en el taller “Pren fruita cada dia”, una iniciativa impulsada pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona per promoure una alimentació saludable i sostenible entre els més petits. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Tallers del Programa de Fruita i Hortalisses: “On és el dinar?”

L’Escola Font del Roure va tenir l’oportunitat de participar en els tallers del Programa de Fruita i Hortalisses. Aquest programa, que es desenvolupa durant el curs escolar 2022-2023, té com a objectiu principal reforçar els coneixements i el consum que tenen i fan els alumnes dels productes que es distribueixen dins dels Programes Escolars de Fruites i Hortalisses. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Cantània 2023

El passat 20 d’abril els alumnes de cinquè de primària van participar en una experiència única i emocionant a l’Auditori de Barcelona, ​​interpretant la cantata “Cantània 2023: Les portes del món”. Aquesta activitat, en la que es van inscriure escoles de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya, es celebra des de fa 34 anys i compta amb una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Exposició “Veure més enllà”

Del 18 d’abril al 10 de maig s’ha inaugurat l’exposició de fotografies “Veure més enllà” al vestíbul de l’Escola Font del Roure, la qual s’emmarca dins dels XI Jocs Florals de l’escola. Aquesta exposició té com a objectiu mostrar les diferents maneres de veure el món més enllà de les limitacions visuals i fomentar la inclusió i el diàleg intercultural. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Tarda Intercultural dins l’XI setmana literària “Més enllà de les fronteres, les portes del món”

El berenar intercultural és un esdeveniment que ofereix la possibilitat de tastar diferents sabors del món, en aquest cas, del Marroc, Pakistan i Algèria. A través d’aquesta iniciativa es promou la interculturalitat i el coneixement de noves cultures a través de la gastronomia. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

XI Setmana Literària

La XI Setmana Literària de l’Escola Font del Roure ha estat una experiència única per als alumnes, els docents i les famílies. Amb l’eix tranversal “Més enllà de les fronteres” i la Cantània “Les portes del món”, s’ha explorat la literatura i la cultura de diferents països per descobrir noves perspectives i nous punts de vista. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Visita a l’Ajuntament

Finalment, el passat 28 d’abril els alumnes de 3r i 4t de primària van visitar l’Ajuntament de Masquefa per a conèixer quin és el funcionament del consistori i quines són les tasques que s’hi duen a terme.

L’entrada L’Escola Font del Roure celebra diferents activitats ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lescola-font-del-roure-celebra-diferents-activitats/